Micsoda fotó! Ellie Goulding bejelentette, hogy gyermeket vár

 

A brit énekesnő csodaszép fotóval jelentette be, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek férjével.

A 34 éves hírességnek sikerült mindenkit megtévesztenie és titokban tartania várandósságát, Ellie ugyanis már nyolc hónapja hordja a szíve alatt gyermekét, így férjével, a műkereskedő Caspar Joplinggal bőségesen volt idejük felkészülni a kicsi érkezésére. A nagy hírt a Vogue magazinnak árulta el Goulding, aki több részletet is megosztott a terhesség pillanataiból:

Amióta babát várok, a testem sokkal nőiesebb lett, az idomaim kigömbölyödtek és ez fantasztikus érzés. Egészen másfajta energiák árasztottak el. Emlékszem, az elején olyan büszke voltam magamra, hogy meg tudtam tartani az egészséges étkezést a pici mellett, aztán valami kattant és onnantól kezdve McDonald’s-ot akartam enni minden nap. A gyermekem üzent: Jaj anya, nem akarok én brokkolit meg spenótot...cukrot és szénhidrátot sokkal inkább!

Ellie elmesélte azt is, hogy Casparral éppen Olaszországban ünnepelték az első házassági évfordulójukat, amikor megtudták az örömhírt. Természetesen a családnak és a közeli barátoknak azon nyomban elújságolták a hírt, de a koronavírus miatt, nem szerették volna nagy dobra verni, ezért is vártak ennyit a nyilvános bejelentéssel – írja a PageSix.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy bár izgatottan várja a kicsi érkezését és az anyaságot, nem biztos, hogy évekre otthon maradna vele, ugyanis már nagyon szeretne visszaállni a munkába és turnéra indulni.