×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Shailene Woodley: Sosem hittem, hogy egy olyan emberhez fogok feleségül menni, aki labdát dobál a megélhetésért

 

A színésznő megerősítette, hogy párja, Aaron Rodgers eljegyezte.

A Hatalmas kis hazugságok, a Beavatott-trilógia, a Sodródás, és a Csillagainkban a hiba – csupán csak néhány Shailene Woodley legismertebb szerepei közül. A 29 éves színésznő most azonban nem filmjei miatt szerepel az újságok címlapján, hanem mert menyasszony lett.

Feladva a titkolózást, a színésznő maga is megerősítette, hogy 37 éves párja, Aaron Rodgers, a Green Bay Packers amerikai futballcsapat játékosa eljegyezte. Minderre pár héttel azután került a sor, hogy párja, aki harmadjára nyerte el az NFL (National Football League) Legértékesebb Játékosa díját, annak átvételekor jegyesének mondott köszönetet. A nyilvánosságot nagy meglepetés érte, hiszen kapcsolatukról még a sajtó sem tudott.

Ahogy azt a People magazin cikke is írja, Shailene Woodley hétfő este szerepelt Jimmy Fallon The Tonight Show című műsorában, ahol azzal viccelődött, hogy soha nem gondolta volna, hogy felnőttként egy olyan emberhez fog feleségül menni, aki „labdát dobál a megélhetésért”.

„Igen, jegyesek vagyunk” – kezdte a színésznő Jimmy Fallonnak. „De számunkra ez nem új hír, tudod, szóval kicsit vicces. Mindenki kiakad, mi pedig csak annyit mondunk: Igen, egy ideje már jegyesek vagyunk.”

Shailene és Aaron is 2020-ban szakított előző párjával. Ezzel kapcsolatban a focista egy közeli ismerősének szavait idézte a People: „Meglepetés volt, hogy ilyen gyorsan közel kerültek egymáshoz.”

Egy másik bennfentes szerint pedig a pár nem is lehetne boldogabb: „Nem meglepő, hogy olyan gyorsan megkérte a kezét. Amikor, tudod, akkor tudod, nem igaz?”

Woodley elismerte, hogy nem mozog otthonosan a sportok világában, és soha nem volt még focimeccsen. Mivel kedvesével a vírus ideje alatt találkoztak, őt sem látta még játszani, szóval ez várat magára, amíg a stadionok zárva tartanak.