×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kate Hudson lemezgyűjteményét lenyúlta az exe

 

Jimmy Kimmel show-jában mesélt zenéhez fűződő viszonyáról a színésznő.

Music című új filmjét promózta Jimmy Kimmel show-jában Kate Hudson, aki megdöbbentően jól énekel a musicalban. A filmet az ausztrál énekesnő Sia írta és rendezte.

Különleges élmény volt úgy énekelni Sia-dalokat a stúdióban és a filmen, hogy maga az a szerző áll szemben veled, aki alanyi jogon is szenzációs énekesnő.

A film egyébként nem kapott túl jó kritikákat az autista közösségektől, ugyanis a benne szereplő autista karaktert megformáló Maddie Ziegler játéka szerintük nem volt megfelelő. Kate megvédte a filmet, és azzal érvelt, hogy annyira széles a spektruma az autizmusnak, hogy nincs értelme kiragadni egy jellemző vonulatát, és azt számon kérni egy filmen, de egyetértett azzal is, hogy szükség van ezekre a beszélgetésekre a téma kapcsán.

Kate Hudson. Fotó: MTI/EPA

Jimmy rákérdezett arra is, hogy hogyan vészeli át Kate a karantént. "Az elején jól, aztán kevésbé jól, és mostanában már rosszul. Ennél a szakasznál kerül elő az alkohol." - nevetett fel a színésznő. "De mivel szeretek magamban lenni, ilyenkor az ember leül a bakelitlemezeihez, felrak egyet, és úgy minden elviselhetőbb."

"Mekkora a gyűjteményed?" - kérdezte a műsorvezető Kate-et. "Sokkal kisebb már, mint azelőtt volt, csak Chris lenyúlta szakításkor egy jelentős részét" - vádolta meg a Black Crowes zenekar énekesét, korábbi férjét, Chris Robinsont Kate Hudson.