Botrányos celebek! Megmutatjuk a körözési fotóikat, amit inkább titkolnának

 

Ittas vezetés, késelés, drog, illegálisan tartott fegyverek - a sztárok nem élnek makulátlan életet. Megmutatjuk a körözési fotóikat, amelyekkel nem dicsekednek a közösségi oldalaikon.

Összeállításunkban végig vesszük azokat a hírességeket, akik valamilyen módon összetűzésbe kerültek. Lássuk a rendőrségi mosolyalbumot!

Lindsay Lohan

(Photo by Santa Monica Police Department via Getty Images)


A főleg botrányairól elhíresült színésznőnek többször is akadt problémája a rendőrséggel. 2007-ben elkapták ittas vezetés és kábítószerhasználat miatt, akkor a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és elvonóra küldte Lohant, akinek sikerült megbuknia egy rutin drog- és alkoholteszten, így végül 90 napra rácsok mögé dugták a színésznőt, biztos, ami biztos.

Jay-Z

(Photo courtesy Bureau of Prisons/Getty Images)

Még 1999-ben a rapper megkéselt egy Lance Rivera nevű producert, amiért a férfi állítólag kalózpéldányokat terjesztett Jay-Z kiadás előtt álló lemezéből, ezzel súlyos anyagi károkat okozva neki. Akkoriban elég rosszul állt a rapper szénája, tettéért akár 25 év letöltendőt is kaphatott volna, de végül megúszta egy három éves próbaidővel.

Justin Bieber

(Photo by Miami-Dade Police Department via Getty Images)

A listánk talán legboldogabb személye! Bieber szemében a megbánás legkisebb szikrája sem fénylik fel, bár ennek az oka az is lehet, hogy a popsztár marihuána hatása alatt állt. Az énekest 2014-ben csípték nyakon ittas vezetés közben, Justinnak pedig még jogosítványa sem volt. A törvényszék azonban kegyes volt hozzá, 2500 dollár óvadék fejében távozhatott is.

Paris Hilton

(Photo by Los Angeles Sheriff's Department via Getty Images)

A szőke örökösnőt 2006-ban szintén ittas vezetés miatt került bajba. A büntetése akkor 36 hónap próbaidő, elvonó és 1500 dollár bírság volt, valamit a jogosítványát is bevonták. Persze ez nem állította meg őt később, hogy ismét volán mögé üljön részegen, ráadásul a próbaidején belül, így végül a bíróság 45 nap letöltendővel jutalmazta Hiltont.

Eminem

(Photo by Kypros/Getty Images)

A rapper sem éppen alázatos életviteléről vált híressé. Szemtanúk állítása szerin, Eminem fegyverrel hadonászott és fenyegetőzött egy elfajult vita során még 2000-ben. A zenész egy év felfüggesztett és 2360 dollár bírságot kapott, valamint közmunka elvégzésére ítélték. Eminem pisztolya egyébként töltetlen volt, ezért kapott csak enyhébb büntetést.

Hugh Grant

(Photo by Steve Granitz/WireImage)

Talán az egyik legkellemetlenebb szituációban az angol színész találta magát. 1995-ben Grant éppen egy örömlány szolgáltatásait vette igénybe autójában, amikor a rendőrség rajtakapta őket. Az amúgy is megalázó helyzetet csak tovább rontotta, hogy Hugh-nak még otthon is magyarázkodnia kellett akkori barátnőjének, Elizabeth Hurleynek. A színész végül két év próbaidőt kapott.

Macaulay Culkin

(Photo by Kypros/Getty Images)

A Reszkessetek, betörők! gyereksztárja összeroppant a fiatalkorában rázúduló hírnév alatt. Drog-, és alkoholproblémái miatt 2004-ben készült róla egy előnytelen fotó a rendőrség adatbázisába, miután több társával együtt félre állították a kocsijukat, amiben marihuánát és különféle vényköteles gyógyszereket találtak. Culkin végül egy év felfüggesztett börtönbüntetéssel, és négyezer dollár pénzbüntetéssel megúszta a dolgot.

Robert Downey Jr.

(Photo by Culver City Police Department/Newsmakers)

A színész saját bevallása szerint, már nyolcéves kora óta a kábítószerek fogja volt függő apjának köszönhetően, így egész fiatal korában visszajáró vendég volt az őrsön droghasználat miatt. Robertet 1996-ban kapcsolták le a rendőrök. Autójában különböző kemény drogokat és egy illegálisan tartott fegyvert is találtak, ekkor három év próbaidőt kapott, de pár évvel később ittas vezetés miatt kapták el, és mivel megszegte a feltételeket, a bíróság először fél évet ítélt meg neki, majd szabadulása után nem sokkal, újabb egy év letöltendőt kapott.