Ezzel a gyönyörű modellel randizik Jason Sudeikis

 

Olivia Wilde exe továbblépett.

Jason Sudeikis amerikai színész és partnere, Olivia Wilde amerikai színésznő érkezik a Golden Globe-díjak átadási ünnepségére a Beverly Hills-i Beverly Hilton Szállodában 2016. január 10-én. (MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

A színész új párra talált, miután menyasszonya hét év után felbontotta eljegyzésüket a nála tíz évvel fiatalabb énekes, Harry Styles miatt, akivel egy közös forgatáson habarodtak egymásba.


A PageSix cikke szerint, Sudeikis jelenleg Angliában forgat és úgy hírlik, főleg a brit modell, Keeley Hazell társaságában múlatja az időt. A színész és a hölgy régóta jó barátságot ápolt egymással. 2014-ben a Förtelmes főnökök második részének forgatásán találkoztak először, de kapcsolatuk csak Jason és Olivia szakítása után vált komollyá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keeley Hazell (@keeleyhazell) által megosztott bejegyzés

Amikor Jason megtudta, hogy mi van exmenyasszonya és Harry között, Keeley volt az egyik, akihez fordulhatott. Érthető módon maga alatt volt, de Keeley rengeteget segített neki, mindenben támogatta őt.

Sudeikis egyik ismerőse azt is elárulta, hogy a színész elhívta a modellt egy vacsorára és érezhetően izzott kettejük között a levegő. Később többször is randevúztak, de mivel még nagyon friss a kapcsolatuk, ezért még várnak a hivatalos bejelentéssel.