Nincs visszaút Cameron Diaz számára Hollywoodba

 

Anya, feleség, és üzletasszony. Jelenleg ez számára éppen elég.

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz. Kivéve, hogy a színésznő saját döntése volt hanyagolni a showbizniszt.


Cameron kilenc évvel ezelőtt ment hozzá Benji Maddenhez, akivel igen ritkán látni nyilvános eseményen, főképp azért, mert Diaz látszólag nem kér a csillogó világból. A színésznő az elmúlt években többször is elmondta, hogy jelenleg a gyereknevelés számára a legfontosabb, és az anyaszerep az egyetlen, ami érdekli, de sok rajongó azt várta, hogy idővel ez majd változik.

Cameron azonban a SiriusXM rádióműsorában tiszta vizet öntött a pohárba, miszerint neki egyáltalán nem hiányoznak a forgatások. Diaz tavaly hívta életre organikus bor márkáját, az Avaline-t, ami ki is tölti minden szabadidejét.

Az Avaline az egyetlen dolog, amivel foglalkozom, azon kívül, hogy anya vagyok és feleség. Beteljesedtem! Ez volt az a dolog, amire egész életemben vártam.

Cameront meg tudjuk érteni, hiszen 47 éves volt, amikor édesanya lett, melynek nagy részt az is az oka, hogy a szerelem is későn talált rá.