×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tim Burtonnel az élen készül év legjobban várt sorozata

 

A rémfilmek zseniális alkotója készíti az élőszereplős sorozatot a Netflixnek Wednesday Addamsről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

Már korábban is felröppentek a hírek, hogy a streamingszolgáltató tárgyalásokba kezdett a világhírű rendezővel egy esetleges Addams produkció elkészítése miatt, de a koronavírus egy időre keresztbe tett a projektnek és a folyamat félbe szakadt.

Ámde csodálatos hír érkezett a rajongóknak nemrég, ugyanis kiderült, hogy a 90-es évek hátborzongató családi filmjét valóban újraalkotják, méghozzá a kedvenc morcos kislányunk szemszögéből. A Christina Ricci által megformált Wednesday Addams most saját sorozatot kap majd, amit ki más is rendezhetne, mint Tim Burton, aki pontosan az ilyen sötét hangulatú, nyomasztó filmek nagymestere – írja a JustJared.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christina Ricci (@riccigrams) által megosztott bejegyzés

A történet a Nevermore Akadémiára, Wednesday iskolájába repít minket, de ez nem egy átlagos iskola és a gondok sem a megszokottak. Az Addams családot körüllengő rejtély, gyilkosságok és természetfeletti furcsaságok is várnak majd a lányra.

Ha minden igaz, első körben a Netflix nyolc részt rendelt be a sorozatból és a címe nem meglepő módon Wednesday lesz. Arról még nincs hír, kik lesznek a szereplő, vagy hogy mikor kezdik el a forgatásokat, de a hajó már elindult, így már minden csak idő kérdése.

via GIPHY