×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kanye West most kezdi felfogni, hogy elvesztette Kim Kardashiant

 

A rappert feleségével ellentétben sokkal inkább megviseli a válás.

Kim Kardashiannál betelt a pohár, néhány hónapja kiadta férje, Kanye West útját, a rappernek pedig esélye sincs visszatalálni exe szívéhez, aki a házassági tanácsadást is lefújta, sőt, a valóságshow-sztár a válóperek nagyágyúját, a válni akaró sztárok kedvencét, Laura Wasser ügyvédet bízta meg, hogy képviselje a bíróságon az érdekeit.

És mindezt, hogy viseli West? Egy bennfentes úgy nyilatkozott a People magazinnak:

Nem viseli jól. Nagyon nyugtalan és szomorú. Már tudja, hogy a házassága véget ért, és már semmit nem tehet. Tudja, hogy elvesztette Kimet.

Mindeközben Kim úgy is mondhatjuk, hogy friss lélegzethez jutott, miután Kanye elköltözött a családtól. A munkára koncentrál, és rengeteg időt tölt a gyerekekkel. Úgy tudni, hogy Kim és Kanye egyáltalán nem beszélnek jelenleg egymással.

Mint korábban írtuk, Kardashian nem bírta tovább a rapper hangulatingadozásait, már képtelen akár csak egy szobában tartózkodni férjével és a jegygyűrűjét sem hordja.

A pár 2012-ben kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később oltár elé álltak. Házasságukból négy gyermekük született, North West, Chicago West, Psalm West és Saint West.