×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fotókon a nagy pillanat: sokadjára is eljegyezték Paris Hiltont

 

Paradicsomi környezetben, térden állva kérte meg kezét a szerelme.

2018-ban még biztosra vettük, hogy Paris Hilton hamarosan feleség lesz, miután a színész Chris Zylkával már az esküvő előtti utolsó simításokat intézték. Az év novemberében azonban a pár váratlanul szakított, és az örökösnő ujjáról lekerült a 20 karátos gyémánt.

Parisre azonban Carter Reum személyében ismét rátalált a szerelemre, s hogy a kockázatitőke-befektető mennyire komolyan tervezi a közös jövőt, arra a minap történt lánykérés a legjobb bizonyíték.

A pár Paris 40. születésnapja alkalmából adott interjút a People magazinnak, ahol Paris boldogan ismerte el, hogy egy nappal Valentin-nap előtt párja egy Jean Dousset gyűrűvel kérte meg a kezét egy privát szigeten, a Hilton család jelenlétében, a válasz pedig természetesen igen volt.

Néhány hete Paris egy másik bejelentésével borzolta a kedélyeket, bejelentette ugyanis, hogy belevág párjával a babaprojektbe. Az örökösnő ikrekről álmodik, ezért a lombikbébi programot választották, ugyanis pár évvel ezelőtt Kim Kardashian tanácsára Hilton lefagyasztatta a petesejtjeit.