Wolf Kati egy régi titokról rántotta le a leplet

 

Az énekesnő elárulta, mire költötte a Vuk dalért kapott első fizetését.

Háromezer euró (több mint egymillió forint) pénzbírságra ítélték Németországban Angelo Kelly folkénekest, a The Kelly Family folkdinasztia tagját, mert egy 2019-es bajorországi koncertjükön fellépett legfiatalabb gyermeke, az akkor négyéves William, és ezzel megsértették a gyermekmunkára vonatkozó szigorú német törvényeket.

Ennek kapcsán beszélgetett Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás arról a keddi Talpra magyarban, hogy mi számít vajon gyerekmunkának.


Hallgassa vissza!

A beszélgetés során felmerült a gyereksztárok helyzete is, ezért felhívták Wolf Katit, hogy ő hogyan élte meg a korai hírnevet.

Elmesélte, hogy ő nagyon élvezte ezt a szerepkört, sőt, folytatta is volna, ha a szülei engedik, de ők az iskolapadot szánták neki a reflektorfény helyett.

A Vuk dala eléneklése után pedig fizetést is kapott, amit fiatal kora ellenére megtarthatott. Élete első gázsiját pedig nem másra, mint a Vuk dala klipben látható ruhára költötte.

Kati nagyon hálás a szüleinek, hogy nem hagyták, hogy elvigye őt a hírnév gyerekként, és így normális gyermekkora lehetett.