Ideges a királyi család: Harry és Meghan újabb botrányt készül kirobbantani?

 

A hercegi pár exkluzív interjút adott Oprah Winfrey-nek.

A brit uralkodóház élete mindig köztéma volt, de mióta Harry és Meghan úgy döntöttek 2020-ban, hogy hátrahagyják királyi kötelességeiket és Amerikába költöznek, azóta csak fokozódott az érdeklődés az irányukba, most pedig talán még inkább, hogy bejelentették, érkezik a második csemetéjük, miután a hercegné a tavalyi nyár folyamán elvetélt.

A Mirror cikke azt írja, a függetlenedésük óta a sussexi pár mindeddig nem vállalt nyilvános interjút a visszalépésükkel és terveikkel kapcsolatban, de úgy tudni, Oprah Winfrey-nek sikerült rávennie őket, a hír pedig aggodalommal töltötte el a királyi családot a palota egyik bennfentese szerint.

A műsorvezető először Meghannal beszélgetett az uralkodóházba való belépésérről és az ezzel járó kötelességeiről, valamit arról, hogyan sikerült megbirkóznia a rengeteg szabállyal, amivel szembe találta magát. Később Harry is csatlakozott, akivel szóba került a családból való kiválás és a jövőbeni terveik. A 90 perces interjút már felvették és március 7-én mutatják be a CBS műsorán.

A palota leginkább attól tart, hogy a sussexiek interjúja hasonló, ha nem még nagyobb botrányt robbant majd ki, mint Diana hercegné 1995-ös beszélgetése Martin Bashirral, amiben elhangzott a hatalmas port kavaró mondat, miszerint "ebben a házasságban hárman voltunk", utalva ezzel Károly és Kamilla viszonyára.

Harry és Meghan nem közölte a családdal, hogy interjút fognak adni Winfrey-nek, így érthető a palota aggodalma, akik attól tartanak, hogy esetleg olyan dolgok is szóba kerülhetnek, amik nem vetnének jó fényt az udvarra.