Íme Meghan hercegné friss kismama fotójának kulisszatitkai

 

A fotós személye másodszorra játszik fontos szerepet a pár életében.

Második gyermekét várja Meghan sussexi hercegné, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt vasárnap este jelentette be a házaspár szóvivője, mely után egy friss kép is kikerült az Instagramra a leendő kétgyermekes párról, mely fekete-fehér, művészi kivitelezésű portrét a fotós, Misan Harriman készítette, a részletekről pedig vasárnap így nyilatkozott a brit Vogue-nak.

Az, hogy engem kértek fel rá, hogy megoszthassam tiszta örömüket ezután a szívszaggató tragédia után, még szorosabbá fűzi a barátságunkat. Meg emlékeztetett rá, hogyha én nem mutatom be egy közös barátunknak, akkor sosem találkozik Harryvel.

Harriman azt is elárulta, hogy a képet angliai otthonából készítette Ipadjével, miközben Meghan és Harry kaliforniai otthonuk kertjében pózoltak. Mint mondta, a beállítás egyszerű volt, szimbolikája mégis tökéletes. A mögöttük lévő fa az életet, míg a kert a termékenységet volt hivatott jelképezni.

Meghan hercegné öröme óriási, miután tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról.

A pár egyébként Diana hercegné előtt is adózott a gólyahír bejelentésével, hiszen a hercegné anno szintén Valentin-napon jelentette be, hogy második gyermekével, tehát éppen Harryvel várandós.

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.

Ezt nem befolyásolja az sem, hogy a házaspárnak fia vagy leánya születik-e, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat évekkel ezelőtt eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha Harrynek és amerikai feleségének majdan lesz egy harmadik gyermeke is, akkor sem kerülhet idősebb testvérénél előrébb a sorban, ha fiúnak születik, és a házaspár második gyermeke leány lesz.