×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderül az igazság? Botrányos előzetest kapott a sorozat Woody Allen zaklatási ügyéről

 

A rendező állítólag többször bántalmazta szexuálisan hétéves nevelt lányát.

Az HBO minden hírverést mellőzve, négyrészes dokumentumfilmet forgatott Allen és Mia Farrow kapcsolatáról, ami cseppet sem volt felhőtlen. A 90-es évek elején robbant a hír, hogy a színésznő zaklatással vádolta meg egykori élettársát, miszerint Woody közös mostohalányukat, az akkor még csak hétéves Dylant, többször molesztálta az évek során – írja a Rolling Stone.

Az elhúzódó tárgyalások végén az esküdtszék végül felmentette az Annie Hall rendezőjét. Allen életrajzi könyvében részletesen kifejtette a saját nézőpontját az esetről, de mégis számos bizonyíték szólt a színész bűnössége mellett, noha a bíróságon ezek nem bizonyultak elegendőnek. Woody végül 1997-ben feleségül vette egy másik nevelt lányát, Soon-Yi Prevint, akivel azóta is házasságban élnek.

A sorozat február 21-én fog debütálni az HBO-on. Az előzetes alapján több érintett is meg fog szólalni az alkotásban, Mia Farrow, Dylan Farrow, valamint a pár kapcsolatából született egyetlen vér szerinti gyermek, Ronan Farrow is, de olyanok is kifejtik majd a véleményüket, akik eddig nem tették, pedig szorosan kötődtek az ügyhöz, például szakértők, nyomozók, barátok vagy az ügyész, aki annak idején nem emelt vádat a rendező ellen.