Leesik az álla! Így fest Kristen Stewart Diana hercegnéként

 

Sokan nem hitték, hogy a színésznő jó választás a szerepre, azonban íme a bizonyíték!

Kristen Stewart alakítja Diana hercegnét a Spencer című filmben, amely a chilei Pablo Larraín rendezésében készül. A rajongók már a szerep kiosztásakor elégedetlenkedtek a stúdió választása miatt, így a színésznőn különösen nagy a nyomás, hogy megfeleljen az elvárásoknak, hisz mégis csak Lady Diről van szó, ez nem a Twilight.

Most pedig megérkezett az első hivatalos fotó Kristenről, ami nem okoz csalódást, a fiús színésznőből igazi Dianát faragtak a jelmeztervezők és sminkesek. A kasztingosoknak pedig igazuk volt a legelejétől kezdve, a vintage Chanel kösztümkabátban, a fekete masnis blúzban és kalapban, a 90-es évek elejét idéző rövid frizurával mondjuk ki, Stewart szakasztott Diana!

A színésznő egyébként kezdettől fogva igyekszik megfelelni a hercegné rajongóinak, nem titkoltan a királyi családnak, és igazán elkötelezett a szerepét illetően - írja a Harper's Bazaar.

Kristen pedig mindent meg is tesz, hogy ő legyen a tökéletes Diana, még az akcentusát is elsajátítja, mely egyértelműen a felkészülésének legnehezebb része.

Én nem csak el akarom játszani Dianát, én meg akarom őt teljesen ismerni.

– nyilatkozta korábban.

A kasztingosok egyébként hasonlóan jó munkát végeztek A korona című sorozatban is a szereplőválogatáskor. A brit sorozatban néha cserélik a főszereplőket, mert a karakterek gyorsabban öregszenek, mint maguk a színészek, ezért Lady Dít például a negyedik évadban még Emma Corrin játssza, de az ötödik-hatodik szériára már Elizabeth Debicki (Tenet) színésznőt szerződtették le, akik mindketten a megszólalásig hasonlítanak Vilmos és Harry herceg néhai édesanyjára.