×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Varázslatos! Sorozat készülhet a Harry Potterből

 

A könyvek és a filmek elsöprő sikere után, igazán érett már ez a projekt is.

Úgy hírlik, folytatást kaphat az igen népszerű franchise és ezt egy HBO Max-nál dolgozó bennfentes kotyogta el a Hollywood Reporternek. A pletyka szerint, a WarnerMedia Entertainment által üzemeltetett csatorna elkezdett dolgozni egy esetleges Harry Potter sorozat előkészületein.

Egyelőre írókat keresnek, tehát tényleg nagyon az elején járnak még, de az ötlet felmerült, és innentől kezdve a megvalósításon múlik minden.

Három dolgot tudni eddig:
1. az HBO Max fogja sugározni a szériát, már ha sikerül véghez vinni,
2. a Harry Potter-világában fog játszódni,
3. élőszereplős tervekben gondolkodnak.

Bár a Warner és az HBO is tagadja, hogy fejlesztés alatt lenne egy varázsvilágbeli sorozat, de nem szabad elmenni a tény mellett, hogy J. K. Rowling mellett a Warner birtokolja a franchise jogait, tehát csodálkoznánk, ha hagynák a polcon porosodni a temérdek lehetőséget, amit a Harry Potter rejt magában, már ha csak azt nézzük, mennyi pénzt hozott a konyhára az elmúlt évtizedekben.

Reméljük a projekt eljut a megvalósítás fázisába és hamarosan hivatalos bejelentést is tesznek a műsor készítői. Persze, ami a legjobban érdekel mindenkit: vajon mikor fog játszódni a sorozat és lesznek-e benne visszatérő szereplők? Talán hamarosan erre is választ kapunk...