×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hivatalos! Folytatást kap a Netflix nagyágyúja, a Bridgerton

 

A népszerű kosztümös dráma visszatér egy második évadra is.

A streamingszolgáltató saját gyártású szériája tarolt tavaly decemberben. A premiertől számított egy hónap alatt, több mint 63 millió ember volt kíváncsi a Bridgerton család kalandjaira, így nem csoda, hogy a Netflix berendelt még egy szezont.

Főleg, miután a hölgy főszereplő karakterében tündöklő Phoebe Dynevor, nemrég egy interjú keretében mesélt egy esetleges folytatással kapcsolatban. A színésznő szerint a legokosabb döntés az lenne, ha csak azután kezdenének el forgatni, miután az egész stáb megkapta a koronavírus elleni vakcinát.

Az 1800-as évek Angliájában játszódó sorozat Julia Quinn regényein alapszik. Az első széria az első könyvet dolgozta fel, Daphne és Simon szerelmét, a második iromány viszont tovább halad a család tagjai között és a legidősebb fiú testvérrel, Anthony életével folytatódik, de várhatóan Daphne és hercege is jelentős szerepet kapnak majd az évadban – írja a Marie Claire.

Olvastam a könyveket, így fel voltam készülve rá, hogy Anthony szerepe sokkal komolyabb lesz annál, mint amit az első szezon alatt megmutatott magából. Van hova fejlődnie a karakteremnek és alig várom, hogy ezt másoknak is megmutassam!

– mesélte az Anthony-t alakító Jonathan Bailey.

A korhű kosztümökbe burkolt A pletykafészekre hajazó sorozat felvételeit idén tavasszal kezdik majd felvenni, így 2022-nél korábban nem fog a képernyőkre kerülni.