Gigi Hadid elárulta újszülöttje nevét

 

A kicsi még szeptemberben látta meg a napvilágot, de a nevét mindeddig nem közölték.

Zayn Malik, a One Direction korábbi énekese és 25 éves modell kedvese 2015-ben ismerkedett meg. Kisebb-nagyobb megszakítások után, 2019 óta alkotnak hivatalosan egy párt, és szerelmüket mi sem koronázhatta volna meg szebben, mint első közös gyermekük.

A már négy hónapos babáról vajmi keveset lehet tudni, szülei igyekeznek teljesen "elrejteni" őt a közösségi média kereszttüze elől, ami teljesen érthető is. A napokban viszont szemfüles rajongók szúrták ki Gigi Instagram oldalán, hogy a leírásban megjelent az a mondat, hogy "khai’s mom", vagyis Khai anyukája – írja az Elle.

Ahogy a kislány világra jöttét, úgy a nevét sem verték nagydobra a fiatal szülők, de a babavárás izgalmait is igyekeztek megtartani maguknak. Hadid nemrég Twitteren válaszolt néhány rajongójának ebben a témában, így mint kiderült, várandóssága alatt őt is magával ragadta a torkosság.

Hullámokban tört rám a kívánósság. Bagel extra krémsajttal, triplacsokis brownie, pirítós olívaolajos paradicsomsalátával, sok sóval és borssal. Ó, a Zayn-féle ínycsiklandozó bordák sült krumplival! Szóval lényegében össze-vissza minden!