Matthew Perry édesapja szerepelt a Jóbarátokban - ki vette észre?

 

Több mint huszonöt év után, még tud meglepetést okozni a sorozat!

Ki ne vette volna észre a Jóbarátok tíz évada során azt a rengeteg hollywoodi sztárt, akik vendégszerepeltek a műsorban. Brad Pitt, Reese Whiterspoon, Bruce Willis, Danny DeVito, hogy csak néhányat említsünk és a lista még bőven folytatható lenne. Ellenben úgy tűnik, egy színész elkerülte a figyelmünket és ő nem más, mint John Bennett Perry – írja a Cosmopolitan.

via GIPHY

A név önmagában talán nem sokat mond, de emlékezzünk vissza a negyedik évad 18. részére, amelyben Rachel és Joshua éppen randevúzni készülnek a srác őseinek lakásán, Rachel pedig átvesz egy szexi fehérneműt, mire Joshua szülei beállítanak tönkre vágva a fiatalok romantikus estéjét, a kellemetlen szituációról nem is beszélve.

Itt jön a képbe John Bennett Perry, aki Joshua apját játszotta a sorozatban, és történetesen az egyik főszereplő, Matthew Perry valódi édesapja.

Szemfüles rajongók szúrták ki a most 80 éves John Bennettet, aki szintén a színpad világában élte le az életét és olyan alkotásokban játszott, mint a Bolond szél fúj, Az őserdő hőse vagy A függetlenség napja.

Mindeközben már javában dolgoznak a szereplők a Jóbarátok találkozón, ha minden igaz, márciusban kezdik el forgatni a közös jeleneteket, így akár még idén premier dátumot kaphat az HBO Max-ra készülő egyórás rész, amiről a Phoebet alakító Lisa Kudrow mesélt néhány részletet a minap.