×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Meghan Markle apja újabb botrányos lépésre készül lánya ellen

 

A férfi soha nem látott képeket és videókat készül megosztani a nyilvánossággal.

Thomas Markle és a sussexi hercegné kapcsolata már évek óta ingatag lábakon áll. Az apa többször próbált meg nyerészkedni lánya hírnevén, és úgy tűnik, ezt tovább folytatja, de kérdéses, hogy ezzel a húzásával nem-e ássa alá teljesen a már amúgy is rossz viszonyt lányával.

A férfi ugyanis dokumentumfilmet tervez forgatni az életéről, a családjáról, a filmszakmáról és természetesen benne lesz Meghan is, aki 11 és 18 éves kora között apjával élt. Thomas már el is kezdte promózni a készülő filmet, méghozzá azzal a szöveggel, hogy eddig soha nem látott képek és videók fognak napvilágot látni szeretett lányáról.

Az apa állítása szerint, Meghan első házasságáig jó volt a kapcsolatuk, majd a folytonos botrányok miatt, annyira elmérgesedett a levegő kettejük között, hogy Thomas a lánya 2018-as esküvőjére sem ment el, várandósságáról a rádióból értesült, sőt, az unokájával, Archie-val sem találkozott még soha.

Az Insider azt írja, a 76 éves Markle feltett szándéka, hogy a dokumentumfilm által rájöjjön, hol és miért romlott meg ennyire a viszonya lányával, bár kétséges, hogy a készülő produkció megoldhatja a problémáikat.