Harry herceg gyötrődik a családja miatt

 

II. Erzsébet unokáját megviselte az udvartól való elszakadás.

Harry és Meghan egy közeli barátja, az újságíró Tom Bradby egy interjúban mesélt őszintén a sussexi hercegéket érő megpróbáltatásokról. Mióta a pár az Államokba költözött, sorra érik őket a különböző támadások. A uralkodói kötelezettségeik hátrahagyásával Harry és családja között megromlott a viszony, de főleg a Vilmossal való mosolyszünet bántja a leginkább a herceget – írja a People magazin.

Harryt összetörte, hogy ennyire félresiklottak a dolgok közöttük. Nem fogok belemenni az összeveszés részleteibe, nem is kell, hiszen egyértelmű, hogy most nem felhőtlen a kapcsolatuk.

Bradby szerint, a családi viszály egyre csak mélyül, miután Meghan és a herceg produkciós cégükkel több éves szerződést kötöttek a Netflixel, akik a brit uralkodóházról szóló sorozatot, a The Crown forgatják. Persze a streaming szolgáltató több mint 30 milliárd forinttal gondoskodott arról, hogy a sussexi pár ne szólhasson bele a készülő ötödik évad történetébe.

Úgy gondolom, most már egy fokkal jobban vannak. Egyáltalán nem érzem, hogy boldogtalanok lennének, sokkal inkább izgatottan várják, mit hoz még a jövő.

A koronavírus-járvány még inkább megnehezíti, hogy a rokonok újra egymásra találjanak, de a pandémia elmúltával biztosan sort kerítenek majd egy nagy családi összejövetelre.