Elizabeth Olsen a mai napig utánozza ikernővéreit

 

A Marvel-filmek sztárja él-hal Ashley és Mary-Kate stílusáért.

A 31 éves színésznő hiába élt évekig nővérei árnyékában, mára már bőven túlragyogta őket a Skarlát boszorkány megformálásával, nemrég pedig önálló sorozatot is kapott a karaktere, a WandaVision, ami pár napja debütált a Disney+-on.

A mindig tündöklő Elizabeth, egy interjúban mesélte el, mennyire meghatározta öltözködési stílusát az ikrek által képviselt divatirányzat a 2000-es években. A Popsugar azt írja, Ashley és Mary-Kate bohókás, de mégis elegáns ruháikkal robbantak be, majd egy éles váltással átvágtattak a letisztultabb irányzat felé és megalapították a The Row névre keresztelt márkájukat.

Mindegy éppen milyen korszakukban voltak, mindent megtettem, hogy utánozni tudjam az öltözködésüket és ez a mai napig nem változott. Akarom a kabátjukat, a cipőjüket, a ruhájukat, mindent! Szerintem ezt sose fogom kinőni.

A színésznő korábban szívesen töltötte az idejét használtruha boltokban, hogy minél inkább letudja másolni az ikrek stílusát, de saját bevallása szerint, inkább hasonlított Diane Keatonre az Annie Hallból.