Befejezik a Peaky Blinderst, de egy jó hír azért akad

 

A korábbi tervekkel ellentétben, a hatodik évad lesz a mindent lezáró befejezése a Shelby család történetének.

A BBC sikersorozata a 20. század eleji Birmingham városába kalauzolja a nézőket. A 2013 óta futó gengsztersorozat, hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, így nem csoda, hogy sokként érte a rajongókat az alkotó Steven Knight bejelentése, miszerint az eredetileg hét évadosra tervezett sorozatot korábban, a hatodikkal lezárják – számolt be a People Magazine.

via GIPHY

Knight a kedélyek csitítása érdekében azt elárulta, hogy nem kell örökre búcsút intetni a pengés sipkásoknak, ugyanis valamilyen formában, még vissza fog térni a Shelby család. Az alkotó nem fejtette ki bővebben, mire gondolt pontosan, de ez jelenthet akár egy spin-off sorozatot, vagy akár egy mozifilmet is.

A hatodik évad munkálatai már folynak, és azt megígérhetem, hogy ez lesz az eddigi legjobb, a nézőink imádni fogják!

A forgatás tehát kezdetét vette, de a fináléra az év végéig még biztosan várni kell. A Peaky Blinders sikerét nem csak az elképesztő látványvilágnak, a korhű kosztümöknek vagy az izgalmas történetmesélésnek köszönheti, hanem a briliáns szereposztásnak is. A főszereplő Cilian Murphy mellett többek között olyan nevek is felbukkannak, mint Tom Hardy, Adrien Brody, Sam Neill, Anya-Taylor Joy, Aiden Gillen vagy Sam Claffin.