Lisa Kudrow kikotyogta, mi várható a Jóbarátok folytatásában

 

A Phoebe Buffay-t alakító színésznő részleteket mesélt a találkozóról.

Kudrow nemrég egy interjú során erősítette meg Matthew Perry novemberi bejelentését, miszerint márciusban kezdik el a forgatásokat – írja a Deadline.

Már javában dolgoznak azon, hogy kora tavasszal eltudjuk kezdeni a közös részeket, amik a koronavírus miatt már egy éve csúsznak. Velem már leforgattak pár egyéni felvételt is, szóval határozottan alakul a folytatás!

Lisa arra is kitért, hogy az HBO Max-on készülő projekt miatt nem térnek vissza régi szerepükbe, sokkal inkább arra kell számítani, hogy a stáb tagjai felidézik a népszerű sitcom emlékezetes pillanatait.

Ugyan nem bújunk ismét a karaktereink bőrébe, de néhány ikonikus díszletbe visszatérünk, például a Central Perk-be. Mindenképpen különleges lesz, hiszen 2004 óta nem láthattak minket így együtt a nézők!

A Jóbarátok különkiadása természetesen Kudrow mellett nem lenne teljes Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc visszatérése nélkül, így mind a hatukkal találkozhatunk az egyelőre cím és dátum nélküli egyórás produkció erejéig.