×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Celine Dion megindító sorokkal emlékezik öt éve elhunyt férjére

 

Az énekesnő a mai napig is szívből szereti gyermekei apját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő férje, René Angélil éppen öt éve hunyt el hosszas betegség után, aki ennek ellenére természetesen mindig is élete szerelme marad. Angélilt 73 éves korában győzte le a gégerák, amelyet először 1999-ben diagnosztizáltak nála.

Özvegye halálának ötödik évfordulóján megható szavakkal üzent gyermekei apjának:

René, öt éve már... De nem telt el úgy egy nap, hogy ne gondoltunk volna rád. Most nagyobb szükségünk van rád, mint valaha, hogy mutass utat nekünk, hogy megvédj minket és vigyázz ránk. Örökké a szívünkben élsz.

Dion és Angélil 22 évig tartó házasságából három fiú született: a 19 éves René-Charles és a 10 éves ikrek, Nelson és Eddy.

Bár Celine-re azóta sem talált rá újra a szerelem, nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy nem zárkózik el előle -írja a People magazin.

“Most nem randizom, nincs senkim, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogok találni valakit. Viszont ha mégis úgy alakul, hogy nem, az is csodás lesz, hiszen én még mindig szerelmes vagyok. Ha egyszer ennyire szerelmes leszel, egyszerűen tudod, hogy ő életed végéig veled lesz. A gyermekeim szemében még mindig őt látom.”

– mesélte a díva.