Elrablásáról vallott Rebel Wilson

 

A színésznő most először mesélt az őt ért megrázkódtatásról.

A Tökéletes hang színésznője nemrég egy interjúban árulta el, hogy kelet-afrikai tartózkodása során egy csoport nővel utazott Mozambikban, amikor fegyverekkel felszerelt férfiak megállították a járművüket és leszállították őket – írja a People magazin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Rebel nem említette, hogy mikor történt az eset, de mély nyomot hagyott benne az atrocitás. Elmondása szerint, egy egész éjszakán át tartották fogva őket és bár halálra volt rémülve, igyekezett megőrizni a hidegvérét.

Egyszer csak megállították az autónkat, volt náluk egy csomó fegyver és kivittek minket a semmi közepére egy házba. Próbáltam higgadtan kezelni a helyzetet, én lettem a "csapatvezér". Leültettek minket a földre én pedig mondtam a lányoknak, hogy kulcsoljuk össze a kezünket, nehogy valamelyikünket elragadják éjszaka. Aztán reggel jöttek és mondták, hogy az autónk kész, mehetünk tovább. Nem mertünk kérdezősködni csak mentünk egyenesen a dél-afrikai határhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Wilson elmélete szerint, arra használták őket, hogy valami illegális dolgot csempésszenek át a határon a kocsijukkal, de utólag csak hálás, amiért ennyivel megúszták és senkinek nem esett bántódása.