×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Két kislány kívánságlistát írt a Mikulásnak, de erre a fordulatra nem számítottak

 

A gyermekek kézzel írott levelet címeztek a Télapónak.

Egy Kansasben élő édesanya négyéves lányai, Luna és Gianella december 1-jén szokatlan módon, egy csillag alakú lufiba elrejtve akarták eljuttatni kívánságaikat a Mikulásnak, és bár várniuk kellett rá, úgy tűnik a címzett megkapta a levelet – írja a People magazin.

Hoy le mandamos carta a Santa Claus 🎅💝⛄🎁🤍❤️ 12/01/20

Today we sent a letter to Santa 🎅

Közzétette: Leticia Flores-Gonzalez – 2020. december 1., kedd

Az egyik ballon több mint ezer kilométert repülve a Louisiana-i Grand Cane-i erdőben landolt, ahol Alvin Bamburg vadászat közben talált rá január 2-án. A férfi hazavitte és Facebookon kért segítséget, hogy megtalálhassa a kislányt, aki valahol a világban várja az ajándékait.

A közösségi média erejének és a rengeteg megosztásnak köszönhetően, a férfi és az édesanya megtalálták egymást és megszervezték, hogy a lányok megkaphassák az áhított játékaikat.

New Update:

I’ve talked to the mom! What we decided would be best is for anyone who would like to send gifts, send me...

Közzétette: Alvin Bamburg – 2021. január 2., szombat

Meg se fordult a fejemben, hogy valaki nyomára bukkan az ikreim levelének, de ennél jobban nem is alakulhatott volna. Hiszem, hogy okkal találkozunk emberekkel, mi pedig örök barátságot kötöttünk.

A lányok úgy tudják, hogy a Mikulás elejtette a listájukat, de egy kedves, segítőkész Alvin nevű manó megtalálta és elintézte, hogy a négyévesekhez is eljussanak az ajándékok.