Készül a Szex és New York folytatása – itt az első kedvcsináló

 

Egy szereplő azonban nem tér vissza.

Hivatalos! Érkezik a Szex és New York című nagysikerű sorozat folytatása, mégpedig az HBO Maxra, melynek bejelentését a csatorna a főszereplő, Sarah Jessica Parkerre bízta. Az évadhoz tíz félórás epizód készül, amelyek forgatását késő tavasszal kezdik el New Yorkban – írja cikkében a Just Jared.

Az első teaserből, melyet a színésznő megosztott közösségi oldalán, sok minden nem derül ki a címen kívül, mely az And Just Like That... lesz.

Sarah mellett Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatér, mint Carrie, Miranda és Charlotte. Ahogy sok rajongó bizonyára előre látta ezt a fordulatot, a sztori Samantha karaktere nélkül folytatódik, Kim Cattrall ugyanis nem akar részt venni a produkcióban.

Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha sztorija nem csak a kétezres évek elejét határozta meg, hanem a mai napig egy, vagy inkább több generáció kultikus sorozatának számít. A szabad szájú nőiességből és a szinglilét előnyeit, hátrányait felvonultató sorozatból két, egész estés mozifilm is készült, ahol a szereplők már 50-hez közeledtek, vagy át is lépték azt.