Katalin hercegné végre úgy ünnepelheti születésnapját, ahogy mindig is szerette volna

 

A pandémia miatt elmarad a szokásos ünnepség a palotában, ami kivételesen kedvez Katalinnak.

Katalin hercegné és legkisebb gyermeke, Lajos herceg (Fotó: MTI/EPA/Matt Porteous/Kensington Palace)

Január 9-én ünnepli 39. születésnapját Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné. A pandémia miatt elmarad a szokásos ünnepség a palotában, ami kivételesen kedvez Katalinnak.

A Hello magazin megtudta, hogy a család, Vilmos, Katalin és három gyermekük, György, Sarolta és Lajos a január elsején bejelentett szigorítások miatt nem tervezi visszatérését a Kensington-palotába, így vidéki, Anmer Hall-i birtokukon maradnak, és szűk körben ünnepelnek.

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeikkel a londoni Palladium színház előtt (Fotó: Instagram/Kensington Royals)

Egy bennfentes szerint idén Vilmos különleges meglepetéssel készül, melyről persze nem rántotta le a leplet, de annyi biztos, hogy kétnapos, mókázós családi hétvége vár a szülinapos hercegnére.

Vilmos herceg 2011-ben vette feleségül a polgári származású Kate Middletont, akivel 2001-ben ismerkedett meg a skóciai St. Andrews Egyetemen.

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvői fotója (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/Clarence House/Hugo Burnand)

Katalin édesanyja, Carole a British Airways légiutas-kísérője volt, Michael Middleton, a papa ugyanennél a légitársaságnál töltött be forgalomirányítói állást.

Az utóbbi években azonban a szülők igen sikeres családi vállalkozást visznek: cégük gyermekzsúrkellékek internetes forgalmazásával foglalkozik. Middletonékat a kisvállalkozás sikere mára milliomossá tette.