Keanu Reeves bombaformában van - félmeztelenül csípték el a parton

 

Az 56 éves színész Malibu homokos strandján élvezte a jó időt.

Keanu Hollywood egyik legfelkapottabb színésze, de nem csak karrierje lenyűgöző. A sármos sztárt a világ egyik legvonzóbb férfijaként tartják számon, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a legfrissebb lesi fotók. Reeves 56 évesen is hihetetlen jól tartja magát – írja a HollywoodLife.

John Wick megformálójának nem volt könnyű élete, édesapját több mint negyven éve nem látta, tanulmányai során diszlexiával küzdött, egyik húga Kim pedig leukémiában szenved. A 90-es évek elején drogtúladagolásban elveszítette legjobb barátját, majd 1999-ben Jennifer Syme-mal közös kislányuk halva született. Két évre rá Jennifer autó balesetben elhunyt.

A színész a tragédiák sora után sem adta fel, pályafutása során olyan filmekben játszott, mint a Mátrix, a Féktelenül Sandra Bullock oldalán, Az ördög ügyvédje vagy a Ház a tónál, de több videójátékban is szerepelt, legutóbb a nagy port kavaró Cyberpunk 2077-ben tűnt fel.

Karrierje évtizedek óta felívelőben van, mégsem veri nagy dobra az életét, olyannyira, hogy Hollywood legalázatosabb színészének tartják, hiszen vagyona vélhetően az egekben van, ő mégsem költ felesleges luxuscikkere, ellenben előszeretettel adományoz és segít a rászorulókon.

Keanut a mozivásznon legközelebb a Mátrix negyedik részében láthatjuk, amit az idei év végén terveznek bemutatni. Reevesre nemrég a szerelem is rátalált Alexandra Grant művésznő személyében, de magánéletüket igyekeznek megtartani maguknak.