×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Erre senki sem számított! Félig borotvált frizurát villantott a hercegné

 

"Rendhagyó év, rendhagyó tettek" - gondolhatta Charlene monacói hercegné.

Charlene hercegné, Albert monacói herceg felesége mindig is rövid frizurát hordott, azonban olyan merész stílusváltást senki sem várt tőle, mint amit a Monacóban rendezett jótékonysági karácsonyi ajándékosztáson leleplezett.

Bár voltak évek, amikor a kétgyermekes anyuka a nőiesebb hossznak is adott esélyt, de az egykori úszó egy kicsit mindig is fiús volt, így hát idén, ebben a kicsit sem szokványos évben, szakított a tradíciókkal, és vágatott!

A végeredmény nagyon modern, és ezzel a lépéssel Charléne történelmet is írt, hiszen egy királyi családban sem fordult elő ehhez hasonló merész, sőt vadóc lépés, ami a frizurát illeti.

Albert monacói uralkodó herceg és neje, Charlene hercegné mutatják ikreiket, Gabriella Thérese Marie-t és Jacques Honoré Rainiert megkeresztelkedésük után a monacói katedrális bejáratánál 2015. május 10-én. Charlene hercegnő 2014. december 10-én adott életet az ikerpárnak. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)

A monacói uralkodó és Charlene Wittstock volt dél-afrikai úszóolimpikon 2011 júliusában házasodott össze, kapcsoaltukból pedig két gyermekük született, Gabriella monacói hercegnő, és Jakab monacói trónörökös, aki egyébként édesanyjával tartott szóban forgó karácsonyi ünnepségre.