×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb titkok derültek a Harry Potter forgatásairól

 

Meglepő dolgokat árult el Daniel Radcliffe.

A színész a Hot Ones című sorozat vendége volt, a műsorvezető Sean Evans, pedig a varázsvilág legnagyobb rajongóinak örömére, még a Harry Potter filmekről is megkérdezte Radcliffet, ak eddig soha nem hallott információkat osztott meg a széria felvételeiről – írja a Buzzfeed.

1. Daniel abszolút kedvenc jelenetei, a nagytermi lakomák voltak. Gyerekkorában különösen a reggeliket kedvelte. Alig várta, hogy telepakolja a tányérját tükörtojással, szalonnával és babbal.

via GIPHY

2. Azt is elmesélte, mi volt a legrosszabb étel, amit a forgatás alatt meg kellett ennie: a varangydudva. A Tűz Serlegében, kopoltyúnövesztés céljából kellett lenyelnie a dudvát, amit valójában medvecukorból készítettek.

3. A színész rácfolt a vádra, miszerint több száz szemüveget használt volna el a részek felvételei során.

via GIPHY

4. Ellenben varázspálcából 3-4 hetente újat kellett kérnie, mert állandóan a térdein dobolt vele és azok így gyakran eltörtek.

5. A Titkok Kamrájában az átváltoztatástan órán, közel hatvan élő állat volt egyszerre a teremben.

via GIPHY

6. A jelenet forgatásakor egy majom eszeveszettül elkezdte rángatni a ketrecét, ami egy picit nehezítette a felvételt, de Radcliff abszolút kedvenc része az volt, amikor a Ront alakító Rupert Grintet lepisilte egy denevér.