×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az Oscar-gála most nem lesz egy puccparádé!

 

A szervezők nehezen mondanak le a sztárdömpingről.

A szervezők egyelőre a legjobb verzióval számolnak (Fotó: Nemzeti Fotórár/EPA/Paul Buck)

A szeptemberi Emmy-díjátadó virtuális volt, és bár megpróbálták belőle kihozni a maximumot, de mégsem lehetett annyira jó evése a puding próbájának, hogy ha az Oscar-gála szervezői egyértelműen kijelentették, hogy semmiképp sem lesz a díjátadó virtuális.

A hely minden szeglete pontosan fel lett mérve arra az esetre, hogy ha mégis valamiféle vegyes megoldásra lenne szükség, akkor készen tudnak-e állni egy hasonló dologra. De lesz tv-közvetítés, viszont a helyszínen helyet foglaló jelöltek és vendégek száma megjósolhatatlan és ezáltal teljességgel tervezhetetlen is. Legalábbis jelenleg.

A vörös szőnyeges felvonulás sem lesz ugyanolyan />(Fotó: Nemzeti Fotótár/AP/Invision/Jordan Strauss)

Ha a pandémia miatti szigorító rendelkezések nem fogják majd engedni a megszokott vendégszámot, akkor az egész show-t át kell gondolni, mert nem biztos, hogy jól mutat majd a közvetítésben a kimaradt székek távolságtartás miatti látványa a Los Angeles-i Dolby színházban. Bár talán ez lenne a legkevesebb.

Egy azonban bizonyos: az eddig megszokott puccos Oscar-gálát nem láthatjuk majd viszont, még akkor sem, ha a maximumot ki tudják majd hozni a szervezők a lehetőségekből.