×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Justin Bieber felesége miatt nem szeretne még apa lenni

 

Tiszteletben tartja, hogy 24 évesen Hailey még más dolgokra vágyik.

A még csak 24 éves Hailey Baldwin Bieber az elmúlt két évben többször volt várandós, mint azt a biológia elvileg megengedné, legalábbis az amerikai bulvárlapok szerint. A modell és férje, a 26 éves Justin Bieber azonban még nem akarnak családot alapítani, melyről most Justin mesélt a Ellen Show-ban:

Annyi gyereket szeretnék, amennyit Hailey hajlandó kipréselni magából. Szeretnék egy saját kis csapatot. De ez az ő teste, az van, amit ő akar... De szerintem szeretne néhányat ő is. Kettőt vagy hármat.

Bieber ezzel nyeregbe is került a témát illetően, majd ezt így fokozta tovább:

Szerintem Hailey még mindig szeretne elérni dolgokat, mint nő, és még nem áll erre készen. És szerintem ez rendben van így.

Nagyon úgy tűnik, hogy a házassági tanácsadás, melyre a két fiatal frigyük megkötése óta is folyamatosan jár, nagyon jó hatással van a popsztárra. Justin saját maga elé helyezi felesége érdekeit, ami becsülendő tulajdonság.

Szóval ezek után, ha kikerekedett pocakkal fotóznák le a modellt, az valószínűleg csak egy ebéd utáni állapotot tükröz majd, és nem a gólyahír előjele lesz.