×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Botrány! Ferenc pápa neve alatt lájkoltak egy bikini modellt

 

A Vatikán magyarázatot követel a közösségi média óriástól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pope Francis (@franciscus) által megosztott bejegyzés

A The Guardian információ szerint, az egyház már felvette a kapcsolatot az Instagram képviselőivel, miután a szentatya hivatalos oldala „tetszikelt” egy jócskán alul öltözött influencert a napokban.

A kellemetlen kattintásra egy nappal később, november 14-én derült fény, és azonnal elvették a szívecskét a brazil származású lánytól. A hölgy az eset után azt nyilatkozta:„Ezek után biztos a mennybe megyek.

Azt még nem tudni, hogyan került a lájk a fotóra, de a Vatikán belső vizsgálatot is elrendelt a népes követőtáborral rendelkező Ferenc pápa profiljának kezelői körében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pope Francis (@franciscus) által megosztott bejegyzés

A Catholic News Agency úgy tudja, a főtisztelendő 7,4 millió ember által követett oldalát egy egész csapat irányítja, így nem zárható ki, hogy az ő körükből kerül elő a tettes is, noha a kezelők tagadják bűnösségüket, ezért a Vatikán kénytelen volt az Instagramhoz fordulni segítségét.

Őexcellenciája Twitteren is elképesztően sikeres. Ott 18,8 millióan kíváncsiak a napi jó tanácsaira. 2017-ben ő volt a legnépszerűbb világi vezető a platformon.