×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tizenöt év után megpihenhetnek a Winchester fivérek

 

Az Odaát című sorozat 15 évad után most véget ér. A sorozat 327., befejező részében a nézőket most az érdekli: vajon a két főszereplő békére lel-e a sötét erőkkel szemben?

Már korábbi cikkünkben is írtunk arról, hogy tizenöt év után véget ér az Odaát (Supernatural) című sorozat.

A CW csatorna újabb zászlóshajójának int búcsút, a 15. évad lesz az utolsó az Odaát történetében. Az amerikai televíziózás leghosszabb ideje futó természetfeletti, fantasysorozata a 327. résszel fejeződik be – olvasható a hirado.hu korábbi cikkében.

Eljött az utolsó epizód napja, ami egy kissé rendhagyó rész lesz, ugyanis ez a színészekről szól majd. Az epizódot Robert Singer rendezte és Andrew Dabb írta.

Ez egy nagyon érzelmes epizód, személyes történetet mesél majd el a főszereplőkről – mondta Singer, az utolsó rész rendezője. „Elégedett vagyok a befejező résszel” – tette hozzá, mielőtt megerősítette, hogy a befejezésben nem marad majd kétértelműség.

„Valódi véget akartunk adni a műsornak, nem valami rejtélyes dolgot csinálni, mint a The Sopranos, hanem valóban lezárni a műsort. Azt hiszem, ezt meg is tettük” – emelte ki Singer.

Egy kis érdekesség annak, aki még nem látta a sorozatot, de kedvet kapott hozzá: ha most elkezdi nézni megállítás és alvás nélkül, akkor csaknem tíz nap kell ahhoz, hogy eljusson a befejező Odaát-részig; vagy ha naponta csak egy részt néz meg, 2021. október 12-re végez a sorozattal.

A címlapfotó illusztráció.