×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Michael J. Fox őszintén mesélt gyógyíthatatlan betegségéről

 

A színészt, a Parkinson-kór újabb tünetei kínozzák.

A Vissza a jövőbe sztárját 1991-ben diagnosztizálták a betegséggel. Amikor megtudta az eredményeket, az alkoholba menekült, de felesége Tracy segítségével idővel sikerült nemet mondania az italra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,

A Parkinson-kór dacára folytatta karrierjét, olyan filmekben, mint a Szenzációs recepciós, Szerelem a Fehér Házban vagy a Támad a Mars!, majd A kerge város című sorozat munkálatai alatt annyira megromlott az állapota, hogy kénytelen volt otthagyni a forgatást.

Gyógyíthatatlan betegségét végül hét évvel később, 1998-ban osztotta meg a nyilvánossággal, de a szakma szeretete nem hagyta el, és napjainkig aktívan színészkedik.

29 évvel a diagnózis után, most a People Magazinnak adott interjúban, jelenlegi egészségügyi állapotáról mesélt. Michael a remegésen kívül már a memóriáján is érzi, hogy nem működik olyan jól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés,

Mindig nagyon jól ment a szövegek memorizálása. Viszont az előző néhány munkám alatt voltak nehéz szövegeim, amiket meg kellett tanulnom. Mindegyikkel megszenvedtem.

A színész, ezért nyelvtörők gyakorlásával igyekszik javítani a helyzeten, de arra az esetre, ha ott kellene hagynia pályáját, már talált magának egy másik területet, amiben ki tud teljesedni. Nemsokára megjelenik negyedik emlékirata No Time Like the Future címmel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,

Most az írás az első számú prioritás nálam. A gitározás és a rajzolás már nem megy, táncolni meg soha nem is tudtam. A színészkedés pedig egyre nehezebb. Így maradt az írás. Még szerencse, hogy élvezem!

Foxra rájárt a rúd az elmúlt években. 2018-ban egy tumort találtak a gerincén, ami gyorsan nőtt és iszonyatos fájdalmat okozott neki. A sikeres műtét után viszont négy hónapjába telt, hogy újra tanuljon járni. Nem sokkal a felépülése után elesett, és bár a részletekbe nem ment bele, de élete legsötétebb időszakának írta le.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,

A gyógyulása alatt megértette, mennyire fontos hálásnak lenni az életért, akármilyen nehézségek ellenére is. Észrevenni mindenben a jót és, hogy soha nem szabad feladni, küzdeni kell amíg lehet.