Britney Spears olyan leharcolt, hogy már csak árnyéka régi önmagának

 

Nem hiába aggódnak miatta a rajongók.

Az egyszer biztos, hogy Britney Spears közösségi oldala rendhagyónak számít a sztárok között, hiszen a többi dívával ellentétben az énekesnő nem estélyiben, művészi sminkben fotózgatja magát, inkább híve a sportosabb daraboknak, és a saját maga által felkent panda szemeknek, ami egyébként kifejezetten előnytelen számára.

Egyes posztjaiban különösen meggyötörtnek tűnik, még ha szexi koreográfiáit is mutatja be, talán éppen ezért aggódnak hónapok óta érte a rajongók. Közel két hétig ráadásul új poszt sem érkezett tőle, s bár az énekesnő úgy tért vissza Instagramjára, hogy arról biztosította a világot, még sosem volt ennyire boldog, ez mégis nehezen hihető.


Az aggodalomra leginkább az ad okot, hogy az elmúlt hónapokban kiderült, Britney nem igen szabadul apja, és Andrew Wallett ügyvéd gyámsága alól - írja a People magazin. Mint kiderült, továbbra is azon a véleményen van a család, hogy Britney nem képes maga dönteni pénzügyet és egyéb fontos témákat érintő ügyekben, mivel hajlamos engedni a negatív befolyásnak.

A "Szabadságot Britney-nek" mozgalom megalakulása pedig csak még inkább olajat öntött a tűzre, ami bennfentesek szerint depresszióba döntötte a popsztárt.

Nem tudni, hogy Britney valóban ki van-e békülve jelen helyzetével, de közösségi médiában látható posztjai alapján már régen nem az a céltudatos, bájos és boldog világsztár, aki valaha volt.