Mark Wahlbergtől idegösszeomlást lehetett kapni

 

Legalábbis Kate Moss szerint, aki utálta a közös munkát Markkal.

Hetekig az ágyat nyomta Kate Moss, miután Mark Wahlberggel dolgozott egy fotózáson. Ez nem most történt, hanem 1992-ben, amikor a brit modell már befutott divatsztár volt, Walhberg pedig egyelőre fehérneműmodellként és rapperként aratott babérokat.

A Calvin Klein számára dolgoztak együtt, és ki nem állhatták egymást.

„Éreztem, hogy ez a kigyúrt srác utál engem – mesélte Moss a Vanity Fair magazinnak. – Meg is bántam, hogy elvállaltam a felkérést. Kész rémálom volt. Annyira kikészültem, hogy két hétig ki sem tudtam mászni az ágyból, azt hittem, ott fogok meghalni.”

Az idő azonban minden sebet begyógyított. A modell és a filmsztár többször is találkoztak a kínos incidens után különböző rendezvényeken, és dűlőre jutottak egymással. A ma már tisztes családapa Wahlberg a Guardiannek adott interjújában pár éve elismerte, hogy finoman szólva tényleg nem volt a legjobb fej modellkedése idején, de hát aki külvárosi utcagyerekként kezdte a pályafutását, attól nem lehet elvárni, hogy pár évvel később rögtön tánc- és illemtanár legyen.

Mark Wahlberget hamarosan a Végtelen című sci-fi thrillerben láthatjuk, amelynek hősét hallucinációk gyötrik, és lassan rájön, hogy korábbi életek eseményeit tapasztalja meg.