×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Fekete Özvegy nincs többé - férjhez ment Scarlett Johansson

 

A Bosszúállók Fekete Özvegye kimondta a boldogító igent.

Az E! Online értesülése szerint Scarlett Johansson és kedvese, Colin Jost, a hétvégén örök hűséget fogadott egymásnak a New York állambeli Palisadesben. Az kitűzött esküvőt a koronavírus-járvány ellenére megtartották, a ceremónián csak a legközelebb családtagok és barátok vettek részt.

A hírt furcsa módon a Meals on Wheels America nevű segélyszervezet osztotta meg Instagram oldalán. Az egyesület, idős rászoruló embereknek juttat el ételadományt.

Örömmel tudatjuk, hogy Scarlett Johansson és Colin Jost összeházasodott a hétvégén, szigorúan betartva a biztonsági óvintézkedéseket. A bensőséges szertartáson családjuk és szeretteik voltak csak jelen. A pár kívánsága, hogy a szervezetünk támogatásával, minél többen segítsenek a nehéz helyzetben élő idősebb állampolgároknak a járvány okozta időkben.

A színésznő és férje, 2017-ben ismerték meg egymást a Saturday Night Live forgatásán, majd két év randevúzás után, eljegyezték egymást. Scarlett harmadjára állt oltár elé, először 2008-ban Ryan Reynoldsnak, utána Roman Dauriac-nak 2014-ben fogadott örök hűséget. Utóbbitól egy kislánya is született, Rose Dorothy.