×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Jeff Bridges őszinte fotót tett közzé a rák elleni küzdelméről

 

A színész tudatni szerette volna a rajongókkal, mennyire hálás a sok szeretetért, amit az elmúlt hetekben kapott.

A 70 éves Jeff Bridges pár napja jelentette be közösségi oldalán, hogy limfómát állapítottak meg nála. Mint írta, tisztában van vele, hogy nyirokrendszerének daganatos megbetegedése súlyos, háláját fejezte ki családjának, barátainak és orvosainak, és megígérte, hogy gyógyulásáról tájékoztatja rajongóit.

Ennek pedig csütörtökön eleget is tett, a megkezdett kezelés napján a kórházból töltött fel egy fotót magáról A nagy Lebowski sztárja - írta meg a People magazin.

A rák boldogságot hozott az életembe, hálát, a jó öreg szeretetet, abból jó sokat. Érzem, hogy rengeteget kapok belőle, és ó apám, nagyon értékelem. Ez ragadós, ez a fajta szeretet, mint valami pozitív vírus.

A hétszer is Oscar-díjra jelölt filmsztár 2010-ben az Őrült szív című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az amerikai filmakadémia díját. A hatvanas évektől filmező színész egyebek mellett az Azok a csodálatos Baker fiúk, a Csillagember, A félszemű és A préri urai című filmjeivel is sikert aratott.

Legutóbb 2018-ban a Húzós éjszaka az El Royale-ban című thrillerben láthatta a közönség a moziban, jelenleg a The Old Man című tévésorozatban forgat.