×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mindenkit megdöbbentett, ki csavarta el Adele fejét

 

Az énekesnő egy brit rapperrel vigasztalódik válása után.

Adele lefogyott 45 kilót az elmúlt két évben, de ez ugyebár nem újdonság! A most már karcsú 32 éves énekesnő ez idő alatt egy válást is átvészelt, 2019-ben ugyanis szakított Simon Christopher Koneckivel, akitől kisfia, Angelo született.

Várható volt tehát, hogy a Grammy-díjas díva mellet hamarosan feltűnik egy új férfi, csak arra nem gondolt senki, hogy egy rapper mellett talál rá a boldogság. Adele-ből nagy fogyása vélhetően előhozta a vadmacskát és úgy döntött, most egy teljesen más stílusú férfi mellett keresi a boldogságot.

Míg exférje elhivatottan építette alapítványát, mely a fejlődő országokat tiszta ivóvízhez juttatja, Adele új párja, Skepta szintén a showbusinessben érdekelt.

Egy a People magazinnak nyilatkozó barát szerint a két előadó évek óta ismeri egymást, mindketten londoniak, ráadásul ugyanazon a környéken nőttek fel. Közös témának pedig ha ennyi sem lenne elég, ott vannak a gyerekek, hiszen Skepta, akinek eredeti neve Joseph Junior Adenuga, maga is apuka, előző kapcsolatából van ugyanis egy kétéves kislánya.

És csak hogy némi fogalmunk legyen a rapper munkásságról, íme egyik legfrissebb klipje: