×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Jennifer Garnert a gödörből rángatta ki Matthew McConaughey

 

A színésznő készen állt otthagyni egy szerepet.

Jen sokat köszönhet kollégájának, aki a Mielőtt meghaltam című film forgatása alatt átsegítette őt egy nehéz időszakon – számolt be a People magazin.

Éppen akkor született meg a kisfiam, Samuel. Az ügynököm hívott, hogy van ez a film és el kéne vállalnom, mert túl sokat vagyok a családommal és keveset fókuszálok a karrieremre. Igaza volt, ezért elvállaltam a szerepet.

A háromgyermekes édesanya a felvételek alatt még javában szoptatott és a szigorú forgatási menetrend miatt fejni sem volt ideje.

Nem volt tíz szabad percem. A melleim sajogtak a fájdalomtól és az egyik jelenet alatt egyszerűen már nem bírtam tovább és sírni kezdtem. Abban a pillanatban kész voltam ott hagyni mindent, hogy a gyerekeimmel lehessek, mert ezt nem tudtam tovább folytatni.

A film főszereplője, Matthew McConaughey ezután arra kérte a stábot, hogy tartsanak szünetet, hogy Jen kapjon pár szabad percet és innentől kezdve, ha Garnernek menni kellett anyai teendőit intézni, csak jelzett.

"Hihetetlenül hálás vagyok neki, ő ösztönzött arra, hogy igenis meg tudom csinálni, menni fog az anyaság és a karrier együtt" – mesélte a színésznő.