×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Chrissy Teigen őszintén mesélt kisbabája elvesztéséről

 

Most először szólalt meg a családját ért tragédia kapcsán.

A modell szeptember végén veszítette el kisbabáját, amiről egy szívszorító posztban számolt be. A családot rengeteg támadás érte az őszinte képek miatt, amiket akkor megosztottak a fájdalmukról.

Chrissy írásban, most először mesélt a történtekről, és arról, miért érezte szükségesnek, hogy a nyilvánosságnak is beszámoljon tragédiájáról. Mint kiderült, részleges méhlepény leválása volt, ami miatt folyamatosan vérzett – írja az Insider.

Több, mint egy hónapig csak ágyban feküdtem, hogy eljussunk a 28. héthez, amikor a baba már nagyobb biztonságban lesz. Az orvosaim részleges méhlepény leválást diagnosztizáltak. A vérzés azonban egyre erőteljesebb lett. Éreztem, hogy egyre kevesebb a magzatfolyadék Jack körül, már ki tudtam tapintani a karjait és a lábait a hasamon.

A kórházba érve, a család számára beigazolódott a legszörnyűbb végkimenetel, el kell engedniük a babát. Chrissy édesanyját és a férjét, John Legendet kérte meg, hogy készítsenek fotókat.

"Nem értették miért kell ezt, John utálta, hogy fotóznia kell. De elmagyaráztam neki, hogy örökké emlékeznem kell erre a pillanatra, mint arra, amikor az oltár előtt csókolóztunk, vagy amikor Luna és Miles megszületett" – mesélte Chrissy.

A modell úgy döntött, hogy megosztja a nyilvánossággal a történetük minden egyes kockáját, azokért, akik szintén átélték mindezt.