×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Keanu Reeves és barátnője olyanok, mint egy hollywoodi szerelmes film

 

Alexandra viszi párját minden reggel munkába, majd csókkal búcsúznak.

Keanu Reeves és Alexandra Grant fülig szerelmesek, és ezt le sem tagadhatnák. Ami pedig az életüket illeti, ránézésre épp olyan átlagos, mint bármelyik hétköznapi páré, amiért Reeves csak még inkább szerethető tagja a sztárvilágnak.

A pár jelenleg Berlinben tartózkodik, ahol Keanu a Mátrix legújabb részét forgatja, melyekre minden reggel Alexandra viszi el autóval kedvesét. Ami pedig egyik nap sem maradhat el a lesifotósok hada ellenére sem, az egy szívet melengető búcsúcsók - állapítható meg a Dailymail képei alapján.

Óriási sajtót kapott a szerelmesek kapcsolata tavaly novemberben, amikor is a nyilvánosság előtt is kiderült, hogy az örök agglegénynek megbélyegzett Keanu, valójában nem is olyan magányos. Sőt, az 55 éves színész és a 47 éves Alexandra már évek óta együtt volt, mikor kéz a kézben jelentek meg a vörös szőnyegen.

Grant akkor a Vogue-nak azt is bevallotta, hogy azután minden ismerőse felkereste telefonon, hogy faggatózzanak, hiszen valóban teljes titok övezte Keanuval való kapcsolatát.