×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A Pókember megerősítette: jön a harmadik rész

 

Tom Holland ismét szuperhősruhát ölt.

A színész épphogy befejezte az Uncharted című videojáték adaptációról készült filmet, máris belevág a Pókember széria forgatásába – számolt be róla az Entertainment Weekly.

Holland kézhez kapta a forgatókönyvet, amit Instagramon is megosztott a követőivel, de megígérte, hogy ezúttal nem fog elspoilerezni semmit. Tomról ugyanis tudni illik, hogy könnyen kikotyog információkat a Marvel Moziverzum filmjeiről.

Nem árulok el róla semmit, már megtanultam a leckét, mindenesetre borzasztóan várom már!

Az utolsó két Bosszúállók-film forgatásán a készítők kénytelenek voltak szankciókat bevezetni annak érdekében, hogy Holland száján lakat legyen, ezért a szövegkönyv csak rávonatkozó részeit kapta kézhez, így a történetszál jelentős részéről nem is tudott, tehát nem volt mit kikotyognia.

A híresztelések szerint, a folytatásban Jamie Fox Electro és Benedict Cumberbatch Doctor Strange szerepében fog feltűnni Peter Parker karaktere mellett.

Amennyiben a forgatások a koronavírus-járvány ellenére tudnak haladni, úgy még az idén várhatunk egy előzetest a harmadik részhez. A premierre viszont, jelen állás szerint még 2021. decemberéig kell várni. A gyártásért felelő Sony nemrég azt közölte, hogy a mozik biztonságos újranyitásáig biztosan nem fogja kihozni a kasszasikerű filmjeit.

Most pedig jöjjön egy összeállítás a színész fent említett elszólásaiból: