×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Tim Burton sorozatot készítene az Addams Familyből

 

A szörnyfilmek szakértője az élőszereplős sorozatok világába is betör.

Kevés testhezállóbb feladat létezik Burton számára, mint A galád család története, így szinte már váratott magára, hogy a filmrendező végre beletenyereljen Addamsék bizarr világába.

A Deadline értesülései szerint, az már biztos, hogy a felelős produceri munkálatokat ő látja majd el, de elég valószínű, hogy a rendezői székben is helyet foglal majd. A forgatókönyvet, a Smallville írói, Alfred Gough és Miles Millar készítik.

A költségvetésért a Metro-Goldwyn-Mayer felel és természetesen már sorban állnak a jelentkezők, hogy megkaparinthassák maguknak a produkciót, egy bennfentes forrás pedig azt is elárulta, hogy jelenleg a Netflix erre a legesélyesebb.

Az élőszereplős sorozat napjainkban játszódik majd, és azt mutatja be, hogy Wednesday miként boldogul a mostani világban, különleges személyiségével.

Az évek során páran már megpróbálták újra meglovagolni az Addams Family 1991 és 1993-as sikerét, inkább kevesebb elismeréssel, de a sötétség nagyágyújának, Tim Burtonnek talán van esélye megütni a mércét.