×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mindenkit sokkolt, hogy néz ki Gigi Hadid egy hónappal a szülés után

 

Hiába, egy 25 éves topmodellről van szó...

Gigi Hadid és Zayn Malik első közös gyermeke szeptemberben jött világra, éppen ezért döbbenetes, hogy a 25 éves modell már lapos hasfalával kérkedik Instagram oldalán.

Sok kismama mit nem adna a modell genetikai adottságaiért, hisz tényleg meg sem látszik rajta friss fotója alapján, hogy várandós volt - írja a Hello magazin.

Gigi egy sárga szabadidő nadrágban és fekete pólóban buzdítja szavazásra az amerikaikat, de persze mindenki elképesztő alakjával foglalkozik a kommentekben.

A pár egyébként még a mai napig sem jelentette be kislányuk nevét, így a rajongók a Zigi becenevet adták a picinek, akinek érkezéséről így számolt be korábban az apuka:

"Itt van a kislányunk, egészségesen és gyönyörűen. Lehetetlen szavakba önteni, amit most érzek. Felfoghatatlan az a szeretet, amit a kicsi iránt érzek. Köszönöm, hogy megismerhetem és büszke vagyok, hogy a sajátomnak nevezhetem és hálás az életért, ami a miénk lesz."

Itt van a kislányunk, egészségesen és gyönyörűen. Lehetetlen szavakba önteni, amit most érzek.Köszönöm, hogy megismerhetem, büszke vagyok, hogy a sajátomnak nevezhetem, és előre hálás az életért, ami ránk vár.