×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A Született feleségek börtönviselt színésznője számára véget ért a rémálom

 

Felicity Huffman tavaly leülte vesztegetés miatti büntetését, most pedig a próbaideje is lejárt.

Felicity Huffman letöltötte teljes büntetését - nyilatkozta a színésznő sajtósa a People magazinnak. A Született feleségek sztárját, akit csalás és vesztegetés miatt ítéltek el, mert kiderült, hogy több gazdag szülőhöz hasonlóan törvénytelenül akarta bejuttatni gyerekét az egyetemre, két hét letöltendő börtönbüntetésre, 250 közmunkára, valamint egyéves próbaidőre ítélték.

Huffman teljes egészében eleget tett a bíró ítéletének, kéthetes börtönbüntetéséből 11 napot töltött egy kaliforniai szövetségi börtönben még tavaly októberben, mostanra pedig a feltételes szabadlábra helyezése is lejárt. A színésznő most arra kéri a bíróságot, hogy adják vissza az útlevelét.

A vesztegetési botrányban tavaly az ügyészek 33 szülő ellen emeltek vádat. A legismertebb a Felicity Huffman és William Macy színészházaspár, illetve Lori Loughlin színésznő és divattervező férje voltak.

Lori Loughlin, a Bír-Lak sorozat sztárja, aki nem vallotta magát bűnösnek, augusztusban kötött végül vádalkut, melynek értelmében két hónapot tölt majd börtönben, 150 ezer dollár pénzbüntetést kell fizetnie, valamint 150 órányi közmunka is vár rá. Loughlinak legkésőbb idén november 19-én kell megkezdenie büntetése letöltését.