×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Össztűz alatt Gerard Piqué, Shakira párja

 

Árulónak kiáltották ki csapattársai.

Ugyan a Barcelona otthon megverte a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, ez nem volt gyógyír sem az előtte való bajnoki vereségre, sem az utána következő események tükrében.

A koronavírus-járvány a legnagyobb klubok költségvetését is felborították, hiszen hatalmas bevételkiesést jelent nézők nélkül játszani a meccseket. A hirdetők sincsenek adakozó kedvükben ilyen időszakban, így a focisták csillagászati fizetését már több topklubnál elkezdték lejjebb faragni. Ez alól a Barcelona sem volt kivétel.

Az elnökség letett egy ajánlatot a játékosoknak, akik egymás között megbeszélték, hogy addig nem fogadják el az új szerződési ajánlatokat, amíg a 25%-os csökkentési javaslatot vissza nem vonják. Ehhez képest mindenki meglepődött, amikor a Fradi-meccs után bejelentették négy játékos, Clément Lenglet, Frenkie de Jong, Marc-André ter Stegen és Gerard Piqué szerződéshosszabbítását.

Mivel Piqué Lionel Messi mellett csapatkapitánya is a Barcának, így egyfajta árulásnak kiáltották ki a többiek Piqué tettét, ellehetetlenítve a korábban megbeszélt kiállást az eredeti bérek mellett -írja a The Sun.

Most lesz igazán szükség odahaza Shakira ölelő karjaira.