Jennifer Lawrance heti egyszer kitúrja a férjét a hálószobából

 

Hiába lett feleség, Jen nem hajlandó lemondani a pizsamapartikról.

Jennifer Lawrence (Fotó: MTI/EPA)

Jennifer Lawrence egy blézerben és farmerban mondta ki az igent Cooke Maroney-nek a New York-i Városházán, amit aztán épp egy éve megfejeltek egy igazi luxusmenyegzővel is , amit a Rhode Islanden található 1894-ben épült kastélyban tartottak, 150 fős vendégsereg előtt.


A színésznő általában nem nyilatkozik a magánéletéről, de az Absolutely Not podcast vendégeként mesélt egy kicsit a házasságáról, a karanténról, illetve hogy egy dolgot azért mégis megbánt az esküvőjével kapcsolatban.

Jen bevallotta Heather McMahan műsorvezetőnek, hogy a mai napig is imádja a pizsamapartikat, és gyakorta van náluk ottalvós buli, legalább heti egyszer.

Tegnap is átjött egy barátnőm, és végül nálunk ragadt, együtt aludtunk az ágyunkban, a férjem pedig a vendégszobában.

 

Ami pedig a karanténidőszakot illeti, Jen pihenésként élte meg az elmúlt hónapokat. Mint mondta, férje gyakorta cukkolja vele, hogy a napot ismét az ágyban töltheti, köztudott ugyanis, hogy a színésznő kedvenc hobbija a lustálkodás.

És hogy mi az az egy dolog, amit máshogy csinálna, ha most szervezné az esküvőjét? Sokkal nagyobb szabású lánybúcsút tartana, mivel az volt élete egyik legviccesebb estéje.